Emissziómentes kilométerek milliói - rekordot döntöttek a NIU felhasználók Európában

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 07. 16.

A NIU elektromos robogók egyre népszerűbbek a világon, így Európában is, ezt mi sem mutatja jobban, mint ezekkel az okosrobogókkal megtett kilométerek elképesztő növekedése. A NIU közétette az idei első félév statisztikáit, melyek egészen döbbenetes számokat mutatnak. 

Brixton Cromwell 1200X scrambler videós teszt - Aztán a terepet bírja-e?

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 07. 11.

A klasszikus vonalat képviselő Brixton zászlóshajójából, a Cromwell 1200-ból az idei évre az osztrák mérnökök egy elképesztően vagány scramblert álmodtak meg, ez lett a Cromwell1200X. A csodás külső azonban nem minden, azt is tudni szerettük volna, milyen élmény motorozni ezzel a formás nagyvassal. Elvittük tehát terepre, földutakra, de városban és országúton is meghajtottuk. Te is kíváncsi vagy, hogy mit tud valójában a Cromwell 1200X? Akkor mindenképpen nézd meg a részletes tesztvideót.


A NIU nemzetközi igazgatója Magyarországon járt - érkeznek az új NIU modellek a hazai motorosoknak

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 07. 08.

Budapesten járt nemrég Sieghart Michielsen, a NIU nemzetközi igazgatója. A NIU Magyarországot képviselő ADVESmoto telephelyén tett látogatás során egyeztettek  a jövő lehetőségeiről és céljairól a NIU Smart Urban Mobility jegyében. A NIU városi és elővárosi közlekedésformáló küldetése töretlenül és sikeresen folytatódik, a frissítések és az új modellek hamarosan érkeznek Magyarországra. Ennek első lépéseként két új elektromos motor már elérhető a hazai közönség számára is.

Horváth Tamás, az ADVESmoto cégvezetője és Sieghart Michielsen, a NIU nemzetközi igazgatója.

Osztrák túra a Rayburn 125-tel - ezer kilométer a lengőnyeregben

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 07. 04.

Sokan gondolják úgy, hogy a motorozás élménye nem kizárólag a hengerűrtartalomtól függ, a nyolcadliteres géposztály tulajdonosai is örömmel mennek hosszabb túrákra szeretett motorjukkal. Zoltán nemrég a festői szépségű osztrák Wörthi-tóhoz látogatott el Brixton Rayburn 125 motorjával, több, mint ezer kilométert téve meg a csodás látnivalókkal  teli túra során.

Tökéletes motoros úticél a legnépszerűbb osztrák tóvidék

Menjünk nyaralni elektromos rollerrel?

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 06. 14.

Egyre több felhasználója van az elektromos rollereknek és a használat köre is folyamatosan szélesedik. Mehetünk nyaralni is e-rollerrel? Jobban véggiggondolva ez egészen jó ötlet. Lássuk, miért!

Brixton 1200 X scrambler terepen (VIDEÓ)

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 05. 31.

Nemrég mutatkozott be a hazai közönség előtt a Brixton zászlóshajójának könnyű terepes változata, a Cromwell 1200 X scrambler. Hangulatos videóban mutatja meg ez a különleges motor, hogy valóban méltó a scrambler elnevezésre.

Distinguished Gentleman's Ride, 2024 Budapest - A BRIXTON sisakjából nézve

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 05. 28.

Május 19-én vasárnap Budapesten is elindult a világszerte népszerű Distinquished Gentleman's Ride, az elegáns motorosok jótékonysági felvonulása. A klasszikus építésű vasak között természetesen a Brixton motorok is megjelentek. A remek időjárás, az elegáns ruházat és a vintage motorok szeretete mellett a jótékony célú segítő szándék hozta össze a sokszáz motorost egy közös gurulásra.  Ebben a videós összeállításban megnézheted, milyen volt a Distinguished Gentleman's Ride 2023 Budapest a BRIXTON sisakjából nézve.

Elektromos motorok és robogók a Zöld Energia és Fenntarthatóság szakkonferencián

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 05. 22.

A NIU, a Motron és a Malaguti elektromos kétkerekűivel is találkozhatnak az érdeklődők a május 23-án és 24-én megrendezésre kerülő Zöld energia és fenntarthatóság szakkonferencián. A  Zöld energia és fenntarthatóság címet viselő kétnapos szakkonferencia és kiállítás a zalaegerszegi ZalaZone pályán kerül megrendezésre.

Elektromos rollerek és a kötelező biztosítás - melyik típusokat nem érinti a változás?

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 05. 16.

Nemrég jelent meg az a rendelet, mely kötelező biztosítást ír elő az elektromos rollereket használók részére. Sajnos az interneten azonnal elkezdtek terjedni a különböző félreértésekből származó tévinformációk. Bejegyzésünkben röviden és közérthetően nézzük át a változást, és segítséget adunk abban is, hogy mely elektromos rollerekre nem vonatkozik az új rendelkezés. 

Öltönyben motorozunk: jön a Distinguished Gentleman’s Ride 2024

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 05. 06.

A Brixton Motor Klub idén is részt vesz a Distinguished Gentleman’s Ride eseményén. Elegáns öltözetek, klasszikus motorok és jótékonysági figyelemfelhívás a férfiak egészségéért - több, mint elég indok, hogy Te is felpattanj a Brixton motorodra és motorozz egyet velünk.

Distinguished Gentleman's Ride és Brixton motorok - a tökéletes párosítás

Motorteszt és bemutató a Next Level Tesztnap & Autó Show-n

KSR-MOTO, 2024. 04. 23.

A visontai gokartpályán megrendezett idei Next Level Tesztnapon már nem csak az autók várnak: benzines és elektromos motorokkal és robogókkal bővül idén a nagysikerű rendezvény az ADVESmoto jóvoltából.

Next Level Tesztnap & Autó Show, BSSW

XIX. Budapest Oldtimer Show-fényképes beszámoló a Vasúttörténi Parkból

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 04. 18.

A nyárias hőség ellenére rengetegen látogattak el hétvégén a veterán autók és motorok budapesti kiállítására. A lassan két évtizedet maga mögött tudható Budapest Oldtimer Show egyik különlegessége a régi motorok és autók mellett a réginek kinéző új motorokat felvonultató ADVESmoto volt. 

Régi és csodás autók, motorok - ez az Olditimer Show

AMTS 2024, Autó Motor és Tuning Show, Budapest Hungexpo beszámoló

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 03. 25.

Az idén nagykorúvá vált AMTS soha nem látott nézőközönséget vonzott és  a kiállítók száma is rekordot döntött. A sokszínű programok a népszerű rendezvény megújult arcát mutatták, melyen a  motorok is helyet kaptak, mégpedig a tavalyi visszatérés óta még hangsúlyosabban. 

Folyamatos érdeklődés az ADVESmoto standján, a H pavilonban

Az AMTS-en mutatkozik be a Brixton és a Malaguti újdonsága - egy lehengerlő scrambler és egy vérbeli olasz robogó

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 03. 18.

Az ADVESmoto a népszerű modellek mellett újdonságokkal is készül a 2024-es AMTS-re. A péntek délelőtti, sajtótájékoztatóval egybekötött bemutatót követően egész hétvégén megtekinthető lesz a Brixton Cromwell 1200X scrambler és a  Malaguti első idei újdonsága, a Madison125 nagyrobogó.  

Brixton Cromwell 1200X  scrambler

RQi, XQi3 és KQi Air - az AMTS-en mutatkoznak be a NIU újdonságai

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 03. 18.

Sajtótájékoztatóval egybekötött bemutató keretében tárja az AMTS 2024 közönsége elé az ADVESmoto a NIU 2024-es újdonságait. A péntek délelőtti bemutatón az intelligens városi közlekedés régóta várt új modelljeit, az RQi elektromos motort, az XQi3 elektromos terepmotort és a KQi AIR  karbonszálas, ultrakönnyű elektromos rollert láthatja a nagyközönség, először Magyarországon

AMTS 2024 meghívó - Gyere és nézd meg az ADVESmoto motorjait

KSR-MOTO, 2024. 03. 12.

A 2024-es AMTS - Autó Motor & Tuning Show - hagyományos helyszínén, a Hungexpo területén várja az érdeklődőket. A tavalyi, rekordszámú látogatót vonzó alkalom után idén is sokezer kiállító és látványos programok teszik feledhetetlenné az élményt. Az ADVESmoto is jelen lesz, négy motormárka legújabb modelljeit lehet megtekinteni, sőt, a tesztpályán próbavezetésre is lesz lehetőség.

Rengeteg érdeklődő, remek motorok és autók, elképesztő hangulat - ez az AMTS

Az elektromos rollerek új generációja színesíti a NIU palettáját

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 03. 05.

Az e-rollerek népszerűsége töretlen hazánkban is, a gyártók közül ebben a szegmensben is a NIU kínálja a leginnovatívabb megoldásokat. A gondos tervezés és a kiegyensúlyozott műszaki tartalom mellett a robogókból már jól ismert és kedvelt okosapplikáció is hozzájárul a felhasználóbarát NIU elektromos rollerek közkedveltségéhez. Ráadásul a mérnököknek van még a tarsolyukban néhány különleges megoldás is.

Verhetetlen áron a legyőzhetetlen NIU robogó - NQi GTs

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 03. 01.

Az N-széria a NIU legkedveltebb és legnagyobb számban választott elektromos robogója. Ráadásul a BSSW24 órás robogóversenyén 2022-ben az abszolút első helyet szerezte meg a NIU Magyarország csapata egy NQi nyergében, 28 benzines és 3 elektromos csapat közül.  A győztes gének mellett azonban most az ára is verhetetlen: a NIU NQi GTs 150 ezer forint kedvezménnyel lehet a tiéd.

Legyen Tiéd a város - NIU NQi GTs

Tüzes sárkány komoly kedvezménnyel - Malaguti Drakon125

Malaguti, 2024. 02. 29.

Jóval több, mint egy kezdőmotor, rutinos rókák is örömmel szállnak fel rá, a friss jogosítványukat éppen megszerzők pedig egyenenesen odavannak érte. A Malaguti nyolcadliteres naked bike-ja, a Drakon125 a forma, felszereltség és remek motorozhatóság mellett mostantól az árával is hódít.

Malaguti Drakon125 - tüzes sárkány

Ajándék 18 ezer kilométer a Motron X-Nord mellé - a legkisebb nagy kalandmotor

MOTRON-MOTORCYCLES, 2024. 02. 27.

A Motron X-Nord125 a nyolcadliteres túraendúrók táborát erősíti kitartóan. Noha eddig is örömmel választották nemcsak kezdő motorosok, de a nagyobb gép mellé könnyű motort keresők is, ám most méginkább megéri ezt a nem mindennapi túramotort hazavinni. Az ADVESmoto ugyanis 18 ezer kilométert ad az X-Nord125 mellé.

Motron X-Nord125 - a legkisebb nagy kalandmotor

500 ezer forint árelőny a Malaguti Madison 125 robogóra - a fiatal olasz a városba jött

Malaguti, 2024. 02. 26.

Megérkezett Magyarországra is a negyedszázados Malaguti Madison robogók legújabb tagja. A nyolcadliteres városi gépnek már a sziluettje is felidézi az olasz formaterv legjobb napjait. Ráadásul az új Madison125 nemcsak tetszetős és remekül kezelhető, jól felszerelt robogó, hanem a szezonkezdet alkalmából félmillió forint árelőnnyel vihető haza.  


Malaguti Madison 125 - a fiatal olasz a városba jött.

Félmillió forint kedvezmény az új Brixton Cromwell 1200X-re - a legvagányabb scrambler a városban

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 02. 20.

Nemcsak elérhető a magyarországi kereskedésekben, de most 500 ezer forint bevezető árelőnnyel vásárolható meg a Brixton zászlóshajójának scrambler változata, a Cromwell 1200X. Ez a motor a borzongató erő, a vagány elegancia és a kategóriaelső műszaki tartalom kívánatos egyvelegét kínálja azoknak a motorosoknak, akik különleges nagyvasra vágynak.

Brixton Cromwell 1200X, a legvagányabb srcambler a városban

Kedvezményes szezonindító ajánlatok az ADVESmoto-nál - erőteljes évkezdet

KSR-MOTO, 2024. 02. 19.

A 2024-es motoros szezon indulásához rendkívüli ajánlatok érhetőek el a KSR Group Ausztria cégcsoport motormárkáinak modelljeire. A csábító kedvezmények minden hivatalos magyarországi viszonteladó motorkereskedő partnernél megtalálhatóak. A kedvező kínálataban elektromos és benzines járművek egyaránt megvásárolhatóak, akár félmilliós árelőnnyel. Utóbbiak 125 és 1200 köbcenti közötti tartományban, ráadásul a legújabb modellek is elérhetőek a szezonindító ajánlatok között.

A KSR Group Ausztria központja

Melyik motorgyártó hibázik a legtöbbet? - motorkerékpár visszahívások márkák szerint

KSR-MOTO, 2024. 01. 22.

A FEMA, azaz a motoros egyesületek nemzetközi szövetsége idén is közzétette a tavaly visszahívott motormárkák és modellek listáját. Megnéztük, hogy az elmúlt öt évben mely motorkerképár gyártók modelljeit kellett a legtöbb alkalommal visszarendelni gyártói javításra a lehetséges műszaki problémák miatt. A lista hosszú és érdekes, akad közte jónéhány meglepetés. Nézzük, kik végeztek a képzeletbeli visszahívás-dobogó legfelső fokain és mely márkák azok, amik nem is szerepelnek a listán.

Negyed évszázada az úton - 25 éves a Malaguti Madison modellcsalád

Malaguti, 2024. 01. 18.

Még a múlt évezred legvégén indult a Malaguti nagytestű robogójának, a Madisonnak a gyártása, és tart a mai napig. Több modellfrissítéssel, rengeteg blokk-kategóriával és egy gyárváltással később ezek a talján kétkerekűek még mindig a városok forgalmában cikáznak, és jobbak, mint valaha. De nézzük, hogyan is kezdődött a Madisonok sikertörténete.

 

Webáruház értékelés

ksr.hu

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
Ne maradj le legfrissebb híreinkről!
Popup