Verhetetlen áron a legyőzhetetlen NIU robogó - NQi GTs

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2024. 03. 01.

Az N-széria a NIU legkedveltebb és legnagyobb számban választott elektromos robogója. Ráadásul a BSSW24 órás robogóversenyén 2022-ben az abszolút első helyet szerezte meg a NIU Magyarország csapata egy NQi nyergében, 28 benzines és 3 elektromos csapat közül.  A győztes gének mellett azonban most az ára is verhetetlen: a NIU NQi GTs 150 ezer forint kedvezménnyel lehet a tiéd.

Legyen Tiéd a város - NIU NQi GTs

Tüzes sárkány komoly kedvezménnyel - Malaguti Drakon125

Malaguti, 2024. 02. 29.

Jóval több, mint egy kezdőmotor, rutinos rókák is örömmel szállnak fel rá, a friss jogosítványukat éppen megszerzők pedig egyenenesen odavannak érte. A Malaguti nyolcadliteres naked bike-ja, a Drakon125 a forma, felszereltség és remek motorozhatóság mellett mostantól az árával is hódít.

Malaguti Drakon125 - tüzes sárkány

Ajándék 18 ezer kilométer a Motron X-Nord mellé - a legkisebb nagy kalandmotor

MOTRON-MOTORCYCLES, 2024. 02. 27.

A Motron X-Nord125 a nyolcadliteres túraendúrók táborát erősíti kitartóan. Noha eddig is örömmel választották nemcsak kezdő motorosok, de a nagyobb gép mellé könnyű motort keresők is, ám most méginkább megéri ezt a nem mindennapi túramotort hazavinni. Az ADVESmoto ugyanis 18 ezer kilométert ad az X-Nord125 mellé.

Motron X-Nord125 - a legkisebb nagy kalandmotor

500 ezer forint árelőny a Malaguti Madison 125 robogóra - a fiatal olasz a városba jött

Malaguti, 2024. 02. 26.

Megérkezett Magyarországra is a negyedszázados Malaguti Madison robogók legújabb tagja. A nyolcadliteres városi gépnek már a sziluettje is felidézi az olasz formaterv legjobb napjait. Ráadásul az új Madison125 nemcsak tetszetős és remekül kezelhető, jól felszerelt robogó, hanem a szezonkezdet alkalmából félmillió forint árelőnnyel vihető haza.  


Malaguti Madison 125 - a fiatal olasz a városba jött.

Félmillió forint kedvezmény az új Brixton Cromwell 1200X-re - a legvagányabb scrambler a városban

BRIXTON motorkerékpár, 2024. 02. 20.

Nemcsak elérhető a magyarországi kereskedésekben, de most 500 ezer forint bevezető árelőnnyel vásárolható meg a Brixton zászlóshajójának scrambler változata, a Cromwell 1200X. Ez a motor a borzongató erő, a vagány elegancia és a kategóriaelső műszaki tartalom kívánatos egyvelegét kínálja azoknak a motorosoknak, akik különleges nagyvasra vágynak.

Brixton Cromwell 1200X, a legvagányabb srcambler a városban

Kedvezményes szezonindító ajánlatok az ADVESmoto-nál - erőteljes évkezdet

KSR-MOTO, 2024. 02. 19.

A 2024-es motoros szezon indulásához rendkívüli ajánlatok érhetőek el a KSR Group Ausztria cégcsoport motormárkáinak modelljeire. A csábító kedvezmények minden hivatalos magyarországi viszonteladó motorkereskedő partnernél megtalálhatóak. A kedvező kínálataban elektromos és benzines járművek egyaránt megvásárolhatóak, akár félmilliós árelőnnyel. Utóbbiak 125 és 1200 köbcenti közötti tartományban, ráadásul a legújabb modellek is elérhetőek a szezonindító ajánlatok között.

A KSR Group Ausztria központja

Melyik motorgyártó hibázik a legtöbbet? - motorkerékpár visszahívások márkák szerint

KSR-MOTO, 2024. 01. 22.

A FEMA, azaz a motoros egyesületek nemzetközi szövetsége idén is közzétette a tavaly visszahívott motormárkák és modellek listáját. Megnéztük, hogy az elmúlt öt évben mely motorkerképár gyártók modelljeit kellett a legtöbb alkalommal visszarendelni gyártói javításra a lehetséges műszaki problémák miatt. A lista hosszú és érdekes, akad közte jónéhány meglepetés. Nézzük, kik végeztek a képzeletbeli visszahívás-dobogó legfelső fokain és mely márkák azok, amik nem is szerepelnek a listán.

Negyed évszázada az úton - 25 éves a Malaguti Madison modellcsalád

Besorolás nélkül, 2024. 01. 18.

Még a múlt évezred legvégén indult a Malaguti nagytestű robogójának, a Madisonnak a gyártása, és tart a mai napig. Több modellfrissítéssel, rengeteg blokk-kategóriával és egy gyárváltással később ezek a talján kétkerekűek még mindig a városok forgalmában cikáznak, és jobbak, mint valaha. De nézzük, hogyan is kezdődött a Madisonok sikertörténete.

 

NIU elektromos robogóval télen - akkumulátor tárolás és töltés, karbantartás, közlekedés

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 12. 01.

Ha motorozol a hideg hónapokban a NIU okosrobogóddal, vagy akár elteszed tavaszig pihenni, mindenképpen van néhány dolog, amire érdemes gondot fordítanod. Sorbavesszük a fontos tudnivalókat az akkumulátorok téli tárolásától a teljesítmény változásán át a hűvös, csúszós aszfalton való robogózással kapcsolatos vezetéstechnikai tudnivalókig.

Őszi-téli robogózás a NIU kiegészítőivel

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 11. 22.

Nem kell, hogy a hűvösebb idő elriasszon a kétkerekű közlekedéstől. Akár az üzemanyag és a parkolódíjak megspórolása a cél, akár a könnyebb, gyorsabb közlekedés, a NIU okosrobogók előnyeiről ilyenkor sem kell lemondanod. Összegyűjtöttük azokat a praktikus kiegészítőket, melyekkel komfortosan közlekedve tolhatod ki a robogós szezont.

A NIU 2024-es újdonságai - modellbemutató az EICMA2023 motorkiállításon (videóval)

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 11. 16.

Milánóban zajlott a 80. EICMA2023 nemzetközi motorkiállítás és vásár, ahol a gyártók és forgalmazók a 2024-es modellév motorjait mutatják be a nagyközönségnek. A NIU, a környezettudatos okos városi közlekedés piacvezető vállalata nagy meglepetést okozott az első napon megtartott sajtótájékoztatóján, melyen a kiállítás szakmai közönségének mutatta be a 2024-es modellév újdonságait. A régóta várt RQi elektromos motor, az XQi3 elektromos terepmotorok, a díjnyertes SQi elektromos moped és a közösségi közlekedést új szintre emelő F600 platform bemutatásával a NIU ismételten innovatív megoldásokkal kápráztatta el a nézőket, megszabva a jövőbe mutató városi elektromos mobilitás irányát.

ADVESmoto kiállítás és tesztvezetés az Onlife Vezetők Viharban konferencián

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 10. 30.

Az ADVESmoto is részt vett az ELTE Lágymányosi kampuszán megrendezésre került IV. Onlife konferencián. Nemcsak elektromos motorok és robogók kiállítását nézhették meg a vezetői konferencia résztvevői, hanem az előadások szünetében tesztvezetés keretében ismerkedhettek a legnépszerűbb elektromos modellekkel.

Mi álljuk a jogosítványodat, ha nálunk veszel motort!

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések, 2023. 10. 27.

Szívesen motoroznál, mert tetszik az életstílus, rövidítenél a munkába járás idején, netán fiatalkori vágyad egy kétkerekűn suhanni, vagy éppenhogy a gyereknek kellene az első motorját megvenni, de nincs még motoros jogsi? Mi, az ADVESmoto, támogatjuk a forgalmi dugók csökkentését, a fiatalok felelős közlekedését, a levegő- és zajszennyezés visszaszorítását, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk a négy kerékről két kerékre váltásban. Ha nálunk vásárolsz motort, akkor a jogosítványodat mi álljuk. Jól hangzik? Olvass tovább a részletekért!

Motoros túra 22 óra alatt 1030 kilométerre, avagy Brixton Rayburn 125-tel Montenegróba - videós beszámoló

BRIXTON motorkerékpár, 2023. 10. 18.

Sokan vártátok már, így örömmel adjuk közre Géza videós beszámolóját. Ő az, aki a frissen vásárolt Brixton Rayburn 125 motorjával tett egy 1030 kilométeres motoros túrát Montenegróba, mindezt kevesebb, mint egy nap alatt. A nem mindennapi út közben folyamatosan megörökítette a hosszú motorozás élményeit és eseményeit, melyből elkészült ez az igazán színes és érdekes videó.

Krosszfiúk kezébe került a Malaguti XAM elektromos krosszmotor - nyúzópróba videóval

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 10. 17.

A Malaguti XAM elektromos krosszmotor már a megjelenésétől kezdve hatalmas érdeklődést keltett. A katalógusadatok meggyőzőek, azonban Veletek együtt mi is kíváncsiak voltunk, bírja-e az igazi terhelést az XAM. Éppen ezért terepmotorozásban jártas barátaink, a Krosszfiúk segítségét kértük a teszthez, akik nevükhöz méltón siratófalakon, ugratókon hajtották át a motort. Videós tesztünből kiderül, mit tud ilyen körülmények között a Malaguti elektromos krosszgépe.

Vezetők viharban

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 10. 11.

Motorosként tudjuk, hogy viharba kerülve már nincs idő felkészülni, gondolkozni, elkerülni a bajt. Vezetőként a motorod viharba került, ekkor pedig nem elméleti fejtegetésre, hanem konkrét, kézzelfogható eszközökre van szükséged. Mit mondasz? Mit teszel? Hogyan érsz célba a vezetés viharos útjain? Október 25-én, az Onlife éves cégvezetői konferenciáján útmutatást, inspirációt és kapcsolatokat kapsz - ráadásul az ADVESmoto elektromos motorjait és robogóit is megismerheted és kipróbálhatod a helyszínen.

Malaguti XAM elektromos endúró - az első motorozás

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 10. 04.

Az idén 93 éves Malaguti első elektromos motorjai nemrég érkeztek meg Magyarországra. Az XAM közúti közlekedésre is alkalmas endúróját a visontai pályán próbáltuk ki egy örömmotorozás keretében. A friss benyomások mindenképpen figyelemre méltóak, komoly mókafaktor van a bolognai gyártó terepképes elektromos motorjában.

Vissza a jövőbe - Motron Cubertino teszt

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 09. 26.

Olasz márka és modellnév. Klasszikus vonalak, formás részletek gyönyörködtetik a szemünket. Az elektromos agymotor viszont küllős kerékhez csatlakozik, a lítiumion-akkumulátor által biztosított lendületet pedig dobfékek nyelik el. A Motron elektromos robogója formatervével és Janus-arcú műszaki megoldásaival egyszerre képviseli a múltat és a jövőbe mutató jelent. Vajon mennyire használható ez a szokatlan egyveleg a mindennapokban? Tesztünkből kiderül.


Az elektromos rollerek új generációja színesíti a NIU palettáját

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 09. 19.

Az e-rollerek népszerűsége töretlen hazánkban is, a gyártók közül ebben a szegmensben is a NIU kínálja a leginnovatívabb megoldásokat. A gondos tervezés és a kiegyensúlyozott műszaki tartalom mellett a robogókból már jól ismert és kedvelt okosapplikáció is hozzájárul a felhasználóbarát NIU elektromos rollerek közkedveltségéhez. Ráadásul a mérnököknek van még a tarsolyukban néhány különleges megoldás is.

Egy járműiparra épülő gazdaságban a járműipari végfelhasználók indokolatlan büntetése vagy ellehetetlenítése a legnagyobb gazdasági bűncselekmény

KSR-MOTO, 2023. 09. 17.

Valóban a gyorshajtás korunk legveszélyesebb bűncselekménye? A forgalomlassítás lenne a világ jogbiztonságának a szent Grálja? A hétköznapokban alkalmazott egyik leggyakoribb büntetés a gyorshajtási bírságok kiszabása. A közlekedési balesetek fő felelőseként a megengedett legnagyobb közlekedési sebesség túllépését jelöli meg a rendőrség, melyet saját statisztikájukkal támasztanak alá. A bűnüldözés fejlődésével valóban ez lett a legsúlyosabb gyakori szabálysértés, vagy más tényezők is torzítják a statisztikákat? Vegyük most górcső alá a sebesség, gyorsulás, gyorshajtás kérdését több szemszögből. Kezdjük egy paradoxonnal:  hogy lehet a repülés a legbiztonságosabb közlekedési forma, ha a sebesség a balesetek elsőszámú kiváltó oka?

Despacito, avagy úgyis odaérsz - NIU UQi GT teszt

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 09. 11.

A NIU UQi GT egy elektromos robogó a segédmotor (L1e-B) kategóriában. Itt akár be is fejezhetnénk, mert ki akar manapság olyan járművel közlekedni, amely maximum 40 kilométeres óránkénti sebességgel haladhat. Főleg, hogy még elektromos is, ami ugyebár eleve boszorkányság. Ehhez képest egyre több ilyen szaladgál a forgalomban, mégiscsak megvan benne tehát a szükséges plusz. Mi is kipróbáltuk a NIU mókás-morcos külsejű robogóját, tesztünkből kiderül, hogy hol és kinek jó az UQi GT.

NIU tippek és mesterfogások és praktikák - A NIU smart alkalmazás

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 09. 06.

NIU, a világ piacvezető elektromos robogója és motorkerékpárja. A NIU olyan tudással rendelkezik, ami más gyártók termékeinél (egyelőre) nem elérhető. Ezért a gyakorlott motorosok és robogósok is, amikor NIU-ra "upgrade"-elnek, akkor egy sor új funkció kezelését el kel sajátítaniuk. Ebben próbál segíteni a NIU Tippek sorozat.

Meghívó a 6. és 7. Elektromos Motoros Találkozóra - Villanyhétvége Budapesten két helyszínen

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 09. 04.

Ismét eltelt fél év, újra összegyűlnek az Elektromos Motoros Találkozó keretében az egynyomon haladó elektromos járművek, tehát az e-motorok, e-robogók, kerékpárok és rollerek szerelmesei. Ráadásul a szervező ADVESmoto a sok beérkezett kérés miatt gondolt a földrajzi távolságok legyőzésére is, így ezúttal a Budapest északi és déli részéhez közel élőknek is külön lesz lehetőségük részt venni az immár többéves múltra visszatekintő e-mobilitási rendezvényen. Észak-Budapesten szeptember 9-én az Autóklub Oktatási Parkjában, míg másnap, vasárnap a Tököli Reptéren várják az elektromos robogók és motorok tulajdonosait és az érdeklődőket a sokszínű programokkal.

NIU elektromos robogók az Atlétikai Világbajnokságon

Elektromos robogó, elektromos motorkerékpár, 2023. 08. 29.

NIU elektromos okosrobogók is részt vettek a Budapesten megrendezett Atlétikai Világbajnokságon. Az ADVESmoto által biztosított  NIU Smart Urban Mobility járművek fontos szerepet kaptak, hiszen a férfi és a női maratoni futás versenyszámaiban az útvonalbiztosítók munkáját segítették. A világraszóló sporteseményről látható hivatalos fotók egy része tehát a NIU robogók nyergéből készült.

Webáruház értékelés

ksr.hu

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
Ne maradj le legfrissebb híreinkről!
Popup